събота, 24 ноември 2012 г.

Nokia is HERE - Street View + Nokia Maps

Nokia официално съобщи, че разширява картографската си услуга. Финландците сменят и бранда - новата облачна услуга ще се казва HERE.

На практика HERE е Street View + Nokia Maps. Освен това HERE работи както в средата на настолните браузъри -http://www.here.net, така и в мобилните приложения за сърфиране за iOS и Android.


Добавени са и някои нови приложения, например Map Creator, позволяваща на потребителите сами да създават карти или да допълват вече съществуващи. Обновени са също 3D картите, а за да разшири още повече своите услуги за местоположение, Nokia стартира HTML5 приложение за iOS, което ще включва офлайн възможности, пешеходна навигация с гласови указания, както и упътвания за обществения транспорт. Според компанията приложението ще бъде на разположение за безплатно сваляне от App Store на Apple през следващите седмици. Това е поредният удар срещу Apple, които тотално се провалиха в опита си да създадат самостоятелна карта. 
http://www.segabg.com


Нашият GSM – Сервиз Ви предлага следните услуги на изключително приемливи цени при гарантирано качество: Разкодиране на апарати, BG меню, Ремонт на GSM апарати, Профилактика, Смяна на софтуер, Хардуерни ремонти, Изкупуване на телефони, Продажба на Аксесоари, Продажби на употребявани апарати.
Фабрично отключване на всички видове iPhone 
 Смяна на софтуер, Активиране, Джейлбрейк и инсталиране на желани от Вас приложения!!!